Cu Dan Byron la volanul unui Mercedes ?>

Cu Dan Byron la volanul unui Mercedes

IMG_20160522_120629IMG_20160522_122616IMG_20160517_103342_HDR

Poate că stau eu la țară, la Humulești, dar asta nu înseamnă că nu pricep lucrurile fine, de calitate. Sau poate tocmai de asta pot să apreciez una, alta, pentru că am scară de comparație.

In Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri TFB 12 de unde tocmai m-am întors din Delta Dunării, m-am simțit, pur și simplu, boieroaică. Dar știți cum? Una dintr-aceea veritabilă. Pentru că am mers pe drumul dintre București și Tulcea nu cu orice fel de mașinuță, ci cu dita limuzina de la Mercedes. Dap. Mer-ce-des!

Și asta nu e tot. In plus, șofer a fost byron, Dan Byron, de la trupa byron. Dap de două ori. Deci…boieroaică, ce mai!

Adică eu, dată jos din faetonul meu (la care, de altfel, țin foarte mult, dar tot faeton e) și cu care bat drumul Humulești – Lungu’s Mall și retur, iată că până să ajungem pe faleza din Tulcea am mers aproape fără să simțim cu o minune de mașină.

Nici nu visam eu astă iarnă, când ascultam în atelierul meu Melancolic – Rămâi cu mine și lucram la o tapiserie „Nică în cireș”, să merg tocmai cu cel care cânta piesa asta. Byron, adică. Mi-amintesc si de unplugged – Râd când îmi vine să plâng, cântată împreună cu Paula Seling sau Cea mai frumoasă zi cu Alexandru Andrieș, pe ale căror acorduri am modelat o colecție întreagă de personaje din lumea lui Ion Creangă.

Stând pe locul din spatele șoferului, m-am inspirat puțin din clipul piesei Cu capul în nori, fotografiindu-l în oglinda retrovizoare. Am putut să-i surprind privirea care nu spunea doar cât e de concentrat la condus, ci și poate, puțin, că-i plăcea să conducă modelul acesta de Mercedes.

Și să nu vă mai spun că după un drum amețitor cu Mercedes-ul, într-una din opririle pe șoseaua București – Tulcea am avut senzația că vedeam pe cer numai sigle cu trei ramuri, ca în fotografia de mai sus. (Bine…domn’ profesor Șuțu mi-a zis „delete!”. Cică iese eoliana din capotă). Dar e faină poza, este?

Intre timp am ajuns acasă la Humuleștiul meu, la ulițele mele, am revenit la volanul mașinuței căreia cu drag îi zic faeton, dar nu pot să-mi opresc amintirea unei plimbări rare într-un super Mercedes și cu un super șofer, Dan Byron. Precum o boieroaică.

#thebestornothing #mbcars #CClassperfection #operatiuneatfb12

TFB12 a fost un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul Mercedes, Canon România și Pensiunea Doi Căpitani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *