Nică la pozat ?>

Nică la pozat

IMG_20160608_130659_HDR_1465380526225

După cele două secvențe atât de cunoscute din Amintiri din copilarieNică în cireș și Nică cu pupăza din tei, am adaptat una din teme la ceva de actualitate: un fel de „Nică cu pozele din Instagram”.

Vai, cum sună asta :))) Chiar zâmbesc, pentru că cei de la instantly.be mi-au făcut o surpriză, trimițându-mi fotografii de pe contul meu de  Instagram,  ionelalungu_humulești și printate de ei. Poze pe care le-am împrăștiat apoi pe toată tapiseria.

Au urmărit activitatea noastră, a celor din Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri TFB 12, cea din Delta Dunării și nu s-au putut abține…astfel că, pe lângă cele câteva foto printate mi-au trimis și patru rame cadou, în caz că vreau să pun câteva dintre poze pe masa mea din atelier.

Ceea ce puteți face și voi. Adică să dați mai întâi like paginii lor instantly.be apoi să-i contactați dacă doriți să aveți printate fotografii din Instagram, Facebook sau chiar direct din calculatorul vostru. E doar un leu cincizeci fotografia.

Ghiciți ce am realizat eu pe tapiserie, sub cutia aceea drăguță în care am primit fotografiile printate? Scrie într-un comentariu la acest text ceva legat de povestea din tapiserie și unul dintre voi va primi de la mine un magnet făcut de mine. Poate fi un Pâcală, o fata moșneagului sau un Ivan Turbincă. Sunt din lut modelat cu migală.

A! Mi-a venit și o idee: să printez – desigur, tot la instantly.be – imaginea aceea cu Cetatea Neamț pe care am făcut-o zilele trecute, într-o seară și care mi-a ieșit destul de bine. (Pardon, îmi place grozaaaav!). O voi pune la mine, la Lungu’s Mall.

Vai, ce dor mi s-a făcut de toată atmosfera din tabără…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *