Portret de familie ?>

Portret de familie

Când am scris, în septembrie, despre „Portret de Școlar” întrumându-i pe părinții din București să meargă cu copiii să-i fotografieze Cristian Șuțu într-o amplă campanie de fotografie, acest lucru l-a sensibilizat pe un jurnalist din Piatra Neamț si mi-a propus să caut o clasă de bobocei din Humulești și să facem același lucru.

Inspirat de acest eveniment și pentru că spusesem ce norocoși sunt copiii din București că au posibilitatea de a rămâne, peste ani, cu portretele făcute gratis în campania #portretdeșcolar, jurnalistul din Piatra a zis că vine la Humulești să facă poze gratis pentru douăzeci de copii. Fără costuri pentru aceștia. Optuzitatea de care m-am lovit – că altfel nu am cum să-i spun – a celor cu care am vorbit și care m-au trimis de la Ana la Caiafa, m-a întristat grozav și am lăsat baltă pornirea entuziastă.

Intre timp mi-a trecut supărarea dar nu am uitat. Iar anunțul „Portret de Familie” ajuns la a șasea ediție m-a înveselit dar mi-a adus în memorie întâmplarea care pornise din cele mai frumoase intenții.

In fine, din nou pot să spun că „ce norocoși sunt bucureștenii” pentru că timp de șapte zile, între 12 și 18 decembrie, la Flanco Băneasa sunt așteptați pentru a face cadou o fotografie cu familia. Important de spus e că totul e gratis și nu există programări. Mai multe detalii le găsiți pe pagina Foto Union http://fotounion.ro/portret-de-familie-2016/

Nici nu suntem conștienți cum trece timpul și parcă alături de o amintire de altă dată pe care o tot povestim, o fotografie a celor dragi e neprețuită. Cu atât mai mult dacă e făcută de un profesionist.

Pot să spun că-s norocoasă că am cea mai frumoasă familie. Dar nu și că voi fi în acea perioadă prin București pentru a face o poză de familie. Așa că duceți-vă voi, oricare ar fi familia voastră: tradițională, de prieteni sau de colegi. Dar îmi voi lua revanșa în martie, în campania „Portret de Femeie”, unde o să-mi car toate prietenele ca să ne fotografieze Cristian Șuțu. Pentru că-i Bun.

received_1122958061123416

Foto: Felicia Aron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *